PODJELA BOGATE DONACIJE ŠIROKE LEPEZE PREHRAMBENIH PROIZVODA NAŠEG KONZUMA

Danas je u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ presretan i veseo dan jer donacija hrane pred istekom roka je konačno zaživila zahvaljujući našem dragom donatoru velikog plemenitog srca trgovačkom lancu Konzumu.
Ovaj lanac dobrote prvi je otvorio SPAR Hrvatska koji nam svakodnevno putem aplikacije Banka hrane donira kruh i peciva, a sad se pridružio i Konzum koji širi svoja vrata i srce kako bi poboljšao kvalitetu života naših građana.
Danas 23.09.2019. stigla nam je veća količina prehrambenih proizvoda od našeg plemenitog donatora Konzuma koji svakodnevno donira hranu pred istekom roka, tako da smo zbrinuli oko 150 korisnika obitelji u socijalnoj potrebi sa širokom paletom prehrambenih proizvoda.
Naši korisnici, a naročito naša dječica s radošću i ushićenjem čekali su na podjelu donacije Konzuma jer mnogi nisu nikada ni konzumirali neke od proizvoda koji su na policama našeg dragog Konzuma.
Ova lijepa priča neka bude međusobna poveznica poštovanja i briga za one koji trebaju našu pomoć kako bi dali sve od sebe da u našem Gradu i cijeloj lijepoj našoj domovini ne bude više gladnih, jer vjera bez dijela je mrtva u sebi.
„Toplo se nadamo da će ovim patnjama za obitelji u socijalnoj potrebi konačno doći kraj.“
Veliko hvala našem dragom donatoru Konzumu što s riječi prelazi na djela i uveliko daje svoj doprinos za bolji život svih naših korisnika obitelji u socijalnoj potrebi, pa i dječice, jer ruka koja daruje može promijeniti svijet na bolje pa učinimo to zajedno.

Molimo i ostale trgovačke lance da slijede primjer našeg dragog SPAR Hrvatska i Konzuma, jer gladne ne treba tješiti već ih nahraniti.

U Osijeku, 23.09.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak