PODJELA DONACIJA MODNE KUĆE S.OLIVER I RABLJENE ODJEĆE

Danas su bila izuzetno sretna i velika događanja u humanitarnoj udruzi Rijeka ljubavi.
Već u ranim jutarnjim satima rijeka ljudi slijevala se prema udruzi , naši korisnici sa svojom dječicom jer naravno bez naših malenih nema nikakvih događanja.
U dvorištu udruge i socijalnoj posluzi čekale su ih pune gondole garderobe svih uzrasta i markirane robe donacija S. Olivera . Majke s radošću odabirale su kako za sebe ,tako i za svoju dječicu i članove svoje obitelji, pa uspjele pronaći za svakoga po nešto.
Želimo naglasiti da smo obradovali tri trudnice sa dvoja dječja kolica i jednu majku koja je dobila prekrasan dječji krevetić , a djevojčica Kanižaj dobila je dječji bicikl.
Iznenađenja nikada previše u Humanitarnoj udruzi Rijeka ljubavi.
Ugodno nas je iznenadio anonimni donator I.M. donirajući 100 kutija ABC svježeg krem sira od 100 grama što smo majkama s radošću podijelili, a dio je ostavljen i bit će uključen prilikom podjele „pakete života“.
Udruga kao i uvijek brine i misli na naše najmlađe korisnike. Našoj dječici podijelili smo mlijeko, čokolade i grickalice , neka se zna da nisu zaboravljena i da su voljena.
Presretni smo kad su i korisnici zadovoljni, a naravno i naša srca su puna radosti i ushićenja jer smo mi tu zbog njih i radi njih.
Naše obitelji u socijalnoj potrebi s punim torbama i veselom dječicom sretne su napustile našu Udrugu.

U Osijeku, 03.11.2017.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak