PODJELA DONACIJA NERETVANSKIH MANDARINA I DUKATOVIH PROIZVODA

Veliki broj korisnika koji su zakrčili i blokirali ulaz humanitarne udruge Rijeke ljubavi stvorili su nepreglednu kolonu korisnika obitelji u socijalnoj potrebi njih oko 300 do 400, jer je cijeli grad zamirisao od svježih, sočnih i slatkih neretvanskih mandarina. Ova donacija donijela je radost s juga i osvježenje u ove hladne zimske dane.
Danas je bio dan pun radosti i dječjeg veselja, a ni starija populacija nije skrivala osmjeh na svojim licima. na veliku radost naših korisnika obitelji u socijalnoj potrebi osobito dječice, našim lijepim gradom brzo se proširila vijest o podjeli donacije našeg dragog i nezaboravnog donatora velikog i toplog srca koji nas nikada ne zaboravlja Dukat mliječne industrije Zagreb d.o.o. sa
2 palete Kinder Pingvina slastice koju dječica obožavaju, a roditelji im rijetko poneki čak nikada ne mogu priuštiti. Mališani su nestrpljivo čekali i pružali svoje ručice kako bi dobili svoju slasticu koje su odmah i otvorili te uz veliko veselje degustirali. Za to vrijeme njihove majke su uzimale Mileram brzo i fino kako bi svojoj obitelji mogle upotpuniti ručak.
Veliko hvala našim donatorima što nas uvijek iznova razveseljavaju svojim prekrasnim donacijama i što su omogućili da naši korisnici obitelji u socijalnoj potrebi i danas prostorije naše Udruge napuste sretni i zadovoljni, znajući da nisu sami i da nisu zaboravljeni.

U Osijeku, 08.11.2017. Predsjednica udruge: Štefica Čučak