PODJELA DONACIJE 106 KG BANANA I DONACIJE SLATKIH PROIZVODA DONATORA IZ ĐAKOVA

U humanitarnoj udruzi Rijeka ljubavi nikada kraja lijepim događanjima. Anonimni donator ugodno nas je iznenadio sa donacijom 106 kg prekrasnih svježih banana. Tim povodom današnji dan u našoj udruzi bio je jedan od najljepših, najradosnijih i najveselijih dana. Ovoj radosnoj atmosferi najviše je doprinijela najmlađa populacija naših korisnika koji su uz široke osmjehe degustirali slasne banane. Kako naša djeca žive u siromašnim obiteljima današnja podjela ih je oduševila te su sa užitkom jeli banane, a slike govore više od riječi.
Uz banane naše mališane obradovao je i anonimni donator iz Đakova sa širokom lepezom slatkih proizvoda Cocao cream, pettit keksi, napolitanke i ostalo.
Pored slatkih proizvoda danas su se dijelili i paketi života koji su naši korisnici obitelji u socijalnoj potrebi radosno preuzeli i napustili naše prostorije.
Veliko hvala našim donatorima koji nam pomažu ublažiti brige naših korisnika i omogućuju im da njihove obitelji svakog dana imaju ukusan obrok na obiteljskom stolu.

U Osijeku, 14.11.2017.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak