PODJELA DONACIJE DUKAT MLIJEČNE INDUSTRIJE ZAGREB

Danas 19.06.2019. je posebno radostan i veseo dan, ispunjen dječjim veseljem jer smo dijelili donaciju našeg dragog donatora velikog plemenitog srca koji nas nikada ne zaboravlja Dukat mliječne industrije Zagreb.
Već u jutarnjim satima skupilo se oko 200 obitelji u socijalnoj potrebi i 50 djece, majke s djecom, trudnice, invalidi, umirovljenici željno očekujući mliječne proizvode našeg dragog donatora Dukata, a naravno Udruga je kao i uvijek dodala još neke prehrambene proizvode.
Nije to sve putem aplikacije Ministarstva poljoprivrede Banka hrane dobili smo donaciju kruha i pekarskih proizvoda od trgovačkog lanaca SPAR Hrvatska.
Na veliku radost Udruge i obitelji u socijalnoj potrebi svakodnevno nam stiže putem aplikacije donacija prekrasnog, svježeg, mirisnog i ukusnog kruha na što su naši korisnici već navikli i u redu čekaju na taj izuzetno kvalitetan kruh.
Neizmjerno smo zahvalni svim našim donatorima koji unose veselje u mnoge siromašne domove i vraćaju osmijeh svakom korisniku obitelji u socijalnoj potrebi.

U Osijeku, 19.06.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak