PODJELA DONACIJE DUKAT MLIJEČNE INDUSTRIJE ZAGREB

Danas je posebno radostan i veseo dan, ispunjen dječjim veseljem jer smo dijelili donaciju našeg dragog donatora velikog plemenitog srca koji nas nikada ne zaboravlja Dukat mliječne industrije Zagreb.
Već u jutarnjim satima skupilo se oko 200 obitelji u socijalnoj potrebi, majke s djecom, trudnice, invalidi, umirovljenici željno očekujući mliječne proizvode našeg dragog donatora Dukata, a naravno Udruga je kao i uvijek dodala još neke prehrambene proizvode.
Nije to sve, naš donator pekara Lipa donirala je bureke, kifle, perece, pizze čemu su se djeca razveselila te ih odmah i degustirala, a putem aplikacije Banka hrane o kojoj smo pisali dobili smo donaciju kruha i pekarskih proizvoda od Interspara.
Naša dan je ispunjen i cilj postignut jer su dječica dobila slatkiše, mliječne proizvode i majke su sa punim torbama sretne i vesele napustile Udrugu.
Neizmjerno smo zahvalni svim našim donatorima koji unose veselje u mnoge obitelji u socijalnoj potrebi i pokazuju da naše obitelji nisu zaboravljene i da su voljene.

U Osijeku, 24.05.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak