PODJELA DONACIJE DUKAT MLIJEČNE INDUSTRIJE ZAGREB

Danas subota za mnoge dan odmora ali u humanitarnoj udruzi “Rijeka ljubavi“ danas je izuzetno radostan dan.
Lijepa vijest brzo se proširila našim lijepim Gradom da je naš donator velikog plemenitog srca koji nas nikada ne zaboravlja Dukat mliječna industrija Zagreb donirao 504 komada svježe sirutke i 360 komada Galbani Bufala Mozzarela sira.
Udruga je dodala tijesto i krastavce ubrane iz vrta našeg dragog donatora iz Petrijevaca gospodina Antolovića. Naravno kao i uvijek Udruga je mališanima, našoj dječici iz obitelji u socijalnoj potrebi podijelila čokolade.
Već u ranim jutarnjim satima rijeka ljudi uputila se u Udrugu i stvorio se poveći red oko 200-njak ljudi, trudnice, majke s djecom, invalidi, umirovljenici, svi su s radošću čekali podjelu prehrambenih proizvoda .
U roku jednog sata donacija je podijeljena i majke su s djecom radosno napuštale Udrugu jer imaju osiguran ručak i to: tijesto sa sirom i prilog krastavac salata.
Želimo svima dobar tek, a Dukat mliječnoj industriji Zagreb veliko hvala jer dobro uvijek ima vrijednost u sebi, a svima nam je cilj svijet bez gladi u kojem će biti moguće da jedni druge volimo.
Neka dragi Bog blagoslovi dobrotu svih djelatnika Dukat mliječne industrije Zagreb.

U Osijeku, 07.07.2017. Predsjednica udruge: Štefica Čučak