PODJELA DONACIJE DUKATA MLIJEČNE INDUSTRIJE ZAGREB d.o.o.

Subota 09.12.2017. sati ujutro za mnoge naše građane dan za odmor, ali u ovo adventsko vrijeme vlada pravo blagdansko ozračje . Najljepše doba godine ova velika humana događanja izazivaju emocije suza radosnica svuda oko nas ima toliko dobrih, divnih i dragih prijatelja koji nas nikada ne zaboravljaju.
Hladno je vrijeme i zima nam stiže, a veseli trenutak donacije nam stiže.
Na veliku radost humanitarne udruge Rijeke ljubavi i korisnika u socijalnoj potrebi, našim lijepim Gradom proširila se brzo vijest o podjeli naše najdraže, najplemenitije tvrtke velikog toplog srca koja nas nikada ne zaboravlja Dukat mliječne industrije Zagreb i šalje radost našim malim korisnicima, ali brine i o starijoj populaciji.
Stvorio se poveći red, bilo je i naguravanja, skupilo se oko 300-tinjak korisnika obitelji u socijalnoj potrebi i oko 100-tinjak djece koja su željno i strpljivo bez obzira na hladnoću i kišu koja je nemilosrdno prodirala kroz slabu odjeću iščekivala da se oslade slatkim delicijama.
Udruga zahvaljujući dragom nam donatoru uvijek pomaže i ostaloj djeci u socijalnoj potrebi.
Posjetili su nas mališani iz osnovne škole „Ludbreg“, te su se zasladili zajedno sa našim malim korisnicima sa desertima našeg dragog Dukata.
Presretni smo kada su korisnici zadovoljni, a naravno i naša srca su puna radosti, jer smo mi tu zbog njih i radi njih.
Davanje od sebe drugima koji su na rubu egzistencije pokazuje koliko je velik čovjek u svojoj humanosti.

U Osijeku, 11.12.2017. Predsjednica udruge: Štefica Čučak