PODJELA DONACIJE KANAANA IZ DONJEG MIHOLJCA I MEGGLE HRVATSKA

Rijeka ljubavi i dalje teče, kraja nema na radost korisnika obitelji u socijalnoj potrebi .
Već u jutarnjim satima stvorio se poveći red naših korisnika jer se vrši podjela donacije čipsa našeg dragog donatora Kanaana iz Donjeg Miholjca dobitnika plakete „Zlatna kuna“ za najuspješniju tvrtku u prošloj godini i mliječnih proizvoda našeg Meggle Hrvatska iz srca Slavonije koji nas nikada ne zaboravljaju. Slike govore više od riječi.
Neizmjerno smo zahvalni našim donatorima jer njihove proizvode obožavaju baš svi umirovljenici, invalidi, trudnice, a najviše naša dječica.
Da bi radost bila još veća dječici smo podijelili i svježe sočne banane donaciju djelatnika i mještana Konzuma iz Čepina.
U podjelu su se uključili učenici I. gimnazije Osijek, te su pomagali da skrate čekanje naših korisnika na ovoj hladnoći, na obostrano zadovoljstvo korisnici obitelji u socijalnoj potrebi napustili su Udrugu
Dragom Kanaanu iz Donjeg Miholjca i Meggle Hrvatska želimo Čestit Božić da ga provedu u miru i ljubavi sa svojim bližnjima i sretnu i uspješnu Novu Godinu.
Ruka koja daruje može promijeniti svijet na bolje, a upravo to svojim dijelima pokazuju naši dragi donatori Kanaan iz Donjeg Miholjca i Meggle Hrvatska.

U Osijeku, 21.12.2018.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak