PODJELA DONACIJE MEGGLE HRVATSKA D.O.O. I KANAANA IZ DONJEG MIHOLJCA ZA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI

Dani su korizme, vjernici su pozvani postiti, žrtvovati se, moliti i činiti što više milosrdnih djela jer „vjera bez djela mrtva je u sebi“.

Naš dragi donator Kannan iz Donjeg Miholjca dobitnik plakete „Zlatna kuna“ za najuspješniju tvrtku koji nas nikada, ama baš nikada ne zaboravlja donirao je svježi hrskavi čips , a Meggle Hrvatska d.o.o. iz srca Slavonije opet je svojom donacijom maslina punjenih sirom razveselio i obradova obitelji u socijalnoj potrebi.
U dvorištu humanitarne udruge „Rijeke ljubavi“ već u jutarnjim satima stvorila se poveća kolona majki s kolicima, dječice, očeva, starije populacije željno očekujući podjelu donacije naših plemenitih donatora koji nas ne zaboravljaju i pokazuju našim obiteljima u socijalnoj potrebi da nisu zaboravljeni i da su voljeni.
Udruga je okupljenu dječicu darivala svježim hrskavim čipsevima raznih okusa , čokoladama, bombonima i keksima koji su izmamili osmjehe na dječjim licima. Naravno nismo zaboravili ni majke pa je Udruga kao i uvijek dodala nešto prehrambenih proizvoda iz donacija . Majke u pratnji svoje dječice zadovoljno i veselo napustile su udrugu.

Neizmjerno smo zahvalni našim donatorima Kanaanu iz Donjeg Miholjca i Meggle Hrvatska d.o.o. iz srca Slavonije što brinu o nama, a korisnici s radošću konzumiraju njihove proizvode. Djelatnicima tvrtke Kanaan iz Donjeg Miholjca i Meggle Hrvatska d.o.o. iz srca Slavonije želimo mir i obilje Božjeg blagoslova da ostvare dobre poslovne rezultate.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 01.04.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak