PODJELA DONACIJE MEGGLE HRVATSKA D.O.O. IZ SRCA SLAVONIJE

Čudna i lijepa humanitarna događanja svakodnevno se dešavaju u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ na radost naših korisnika obitelji u socijalnoj potrebi, a naročito naše dječice.
Glas se brzo proširio našim lijepim Gradom o donaciji našeg dragog donatora Meggle Hrvatska d.o.o. iz srca Slavonije sa 1500 lit mlijeka i već u ranim jutarnjim satima na hladnoći, snijeg zabijelio ulice, a zima prodire do kosti u dvorište humanitarne udruge „Rijeke ljubavi“ slila se rijeka naših korisnika oko 400 obitelji u socijalnoj potrebi stisnulo sa na -3℃.
Bilo je tu majki s djecom, trudnica, invalida, umirovljenika, mladih i starih i svi su s radošću po vrlo hladnom vremenu ništa ih nije omelo da dođu po donaciju našeg dragog donatora koji nas nikada ne zaboravlja Meggle Hrvatska d.o.o. iz srca Slavonije.
Svi zajedno pod vedrim nebom od volontera, korisnika, dječice cupkali su kako bi se bar malo ugrijali, a bez obzira na tako hladno vrijeme uvijek nas iznenadi poneki osmijeh jer naši korisnici znaju da nisu zaboravljeni i da su voljeni.
Udruga je kao i uvijek dodala još neke prehrambene proizvode kako bi majke obogatile svojim obiteljima ručak.
Neizmjerno smo zahvalni Meggle Hrvatska d.o.o. iz srca Slavonije na nesebičnoj ljubavi prema siromašnim obiteljima i dragom donatoru velikog plemenitog srca i svim djelatnicima želimo da ostvare dobre poslovne rezultate.

U Osijeku, 07.01.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak