PODJELA DONACIJE SANA DELIKATESE IZ KOPRIVNICE I PEKARE LIPA

Svakog dana u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ događaju je plemenita i humana događanja pa tako i danas na radost obitelji u socijalnoj potrebi zahvaljujući donacijama naših dragih donatora Sana delikatese iz Koprivnice i pekari Lipa upriličili smo podjelu prehrambenih proizvoda.
Već u jutarnjim satima sakupilo se oko 200-tinjak obitelji u socijalnoj potrebi majki s djecom, invalida, umirovljenika, trudnica željno očekujući podjelu prehrambenih proizvoda.
Sana delikatese iz Koprivnice usrećila je obitelji sa zdravim delikatesama koje spajaju mediteransku kuhinju i okuse začina iz raznih dijelova svijeta koje si naše obitelji od svojih skromnih socijalnih primanja ne mogu priuštiti, a pekara Lipa, Divaltova ulica donirala je pekarske proizvode.
Kao i uvijek humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ je dodala još neke proizvode kako bi majkama obogatila ručak, a naše mališane smo počastili slatkim desertima koje su naši najmlađi odmah i konzumirali.
Veliko hvala našem donatoru Sana delikatese iz Koprivnice i pekari Lipa uz želju da ostvare dobre poslovne rezultate jer ruka koja daruje može mijenjati svijet na bolje.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 04.02.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak