Podjela Dukat proizvoda

Danas je bio dan pun radosti i dječjeg veselja, ali ni starija populacija nije skrivala osmjeh s lica pri podjeli slatkih Dukatovih proizvoda. Na veliku radost korisnika obitelji u socijalnoj potrebi našim lijepim Gradom proširila se brzo vijest o podjeli donacije dragog,stalnog donatora velikog i toplog srca koji nas nikada ne zaboravlja Dukat mliječne industrije Zagreb sa 3840 komada Double Dreem mliječnog deserta.

Mališani su radosno, sa osmjehom na licu pružali ručice kako bi svatko dobio svoj mliječni desert, a majke su uz slatku donaciju dobile prehrambene proizvode kako bi mogle kompletirati obiteljski ručak. Majke zadovoljne, a djeca sa širokim osmjehom veselo su napustili Udrugu.

Danas je također podijeljena donacija Dukatovih mliječnih deserta OŠ „Tin Ujević“ Osijek sa područja JUG2 a najsiromašnije četvrti u našem gradu , dječjem vrtiću „Regoč“ iz Tenja i naravno nikad ne zaboravljamo sigurnu kuću. Po donaciju je došao ravnatelj, djeca trebaju znati da nisu zaboravljena i neka znaju da su voljena.

U Osijeku, 25.09.2017.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak