PODJELA DUKATOVE ŠIROKE LEPEZE MLIJEČNIH PROIZVODA I SLATKO-SLANIH PAKETA ZA DJECU DONACIJA KBC-a OSIJEK

Danas dan za mnoge vikend i odmor, ali u humanitarnoj udruzi „Rijeci ljubavi“ subota radna što je već prešlo u naviku.
Radosna vijest brzo se proširila Gradom jer naš izuzetno dragi donator Dukat mliječna industrija Zagreb, koji nas nikada ne zaboravlja, misli na nas , donosi veliku radost i veselje obiteljima u socijalnoj potrebi sa svojom širokom lepezom mliječnih proizvoda i to: 240 komada Bio aktiv Lgg, 300 komada svježe sirutke, 420 komada acidofilnog mlijeka i 160 komada Fit tropsko voće.
Već u ranim jutarnjim satima naguralo se i popunilo dvorište i dio ulice veliki broj naših obitelji u socijalnoj potrebi sa oko 100-tinjak dječice.
Uz podjelu Dukatovih mliječnih proizvoda Udruga je donirala svakoj majci jedan paket jaja i ostalih proizvoda kako bi mogle kompletirati ručak.
Djeca su izuzetno bila sretna zahvaljujući Ravnateljstvu KBC-a Osijek sa donacijom 27 slatko-slanih paketića, a Udruga je dodala još paketića kako bi svako dijete dobilo željno očekivan poklon. Naši maleni mogli su izabrati igračke svih mogućih vrsta od autića, beba, plišanaca, lutaka donacija Crvenog križa Slatina. Bili smo oduševljeni koliko su radost i ljubav prema odabiru igračke pokazala dječica koja su sa uživanjem i ljubavlju grlili svoje odabrane mezimce.
Radost i cika odzvanjala je u humanitarnoj udruzi „Rijeci ljubavi“, a dan je protekao u sreći i zadovoljstvu, a to ozračje djelovalo je i na volontere humanitarne udruge „Rijeke ljubavi“.

U Osijeku 07.04.2018.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak