PODJELA DUKATOVIH MLIJEČNIH DESERTA I JABUKA DONACIJA LIONS KLUBA OSIJEK-DRAVA

Naš stalni donator Dukat mliječne industrije Zagreb ni ovoga puta nije zaboravio obitelji u socijalnoj potrebi, te još jedanput pokazuje svoje veliko i toplo srce darujući 2 palete od 3840 komada Double Dreem mliječnog deserta.
Lijepa vijest brzo proširila našim Gradom, te se stvorio poveći red naših korisnika oko 400 obitelji u socijalnoj potrebi, male dječice i njihovih majki. Mališani su radosno, sa osmjehom na licu čekali da dobiju svoj desert. Ova slatka donacija našeg predragog donatora Dukata razveselila je mlađu i stariju populaciju.
Uz Dukatov slatki desert podijelili smo 40 gajbi sočnih zelenih jabuka koju nam je donirao Lions kluba Osijek-Drava i nešto prehrambenih proizvoda koja je velikodušno donirala naša Udruga.Naši dragi korisnici, majke i dječica zadovoljno su sa širokim osmjehom napustili Udrugu.
Danas smo također razveselili dječicu OŠ „Grigor Vitez“ Osijek sa područja JUG-a 2 najsiromašnije četvrti u našem gradu, OŠ „Fran Krsto Frankopan“ Osijek i mališane dječjeg vrtića „Regoč“ iz Tenja donacijom našeg plemenitog dobročinitelja Dukat mliječne industrije Zagreb. Mališani su nas dočekali vedrih i nasmiješenih lica, a u očima djece vidjela se sreća.
Velika hvala našim donatorima koji se suosjećaju s obiteljima u socijalnoj potrebi, te na iskazanoj humanosti i ljubavi, koji stalno pokazuju da su naša djeca voljena i da nisu zaboravljena. Uspjeli su izmamiti osmijehe na dječja lica i pružiti veliko veselje „slike govore više od riječi“.

U Osijeku,05.10.2017.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak