PODJELA DUKATOVIH MLIJEČNIH PROIZVODA ZA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI

Radosna vijest brzo se proširila našim lijepim Gradom i već u jutarnjim satima stvorio se poveći red oko 300-sto naših korisnika obitelji u socijalnoj potrebi, a najviše majki sa djecom radujući se širokoj lepezi donacije našeg izuzetno dragog donatora-dobročinitelja “Dukat“ mliječne industrije Zagreb koji nas a ma baš nikada ne zaboravlja.
Bila je to izuzetno vesela i radosna podjela koja je sadržavala Sirutku marakuja-naranča, Stepko, svježi kvasac i Caffe latte cappuccino jer Dukat misli na sve , vodi računa o najmlađoj populaciji ali misli i na starije korisnike.
Udruga je kao i uvijek pripremila za najmlađu populaciju slatkiše koju su radosna dječica uzimala iz košare, a poneka odmah i degustirala.
Naši korisnici obitelji u socijalnoj potrebi sa svojom dječicom veseli, sretni i zadovoljni napustili su dvorište Udruge.
Neizmjerno smo zahvalni na ovoj izuzetno vrijednoj donaciji jer naš dragi „Dukat“ mliječna industrija Zagreb svojim plemenitim djelima pokazuje da naše obitelji u socijalnoj potrebi nisu zaboravljene i da su voljene.

U Osijeku, 17.04.2018. Predsjednica udruge: Štefica Čučak