PODJELA DUKATOVIH PROIZVODA

U humanitarnoj udruzi Rijeka ljubavi eto opet sretnog dana donaciju nam šalje Dukat i gospodin Fontana. Dan je bio ispunjen radošću i dječjim smijehom.
Na veliku radost naših korisnika obitelji u socijalnoj potrebi a posebice naših najmlađih u naš prelijepi grad Osijek stigla je još jedna slatka donacija našeg dragog nezaboravnog donatora velikog i toplog srca koji nas nikada ne zaboravlja Dukat mliječna industrija Zagreb. Slatka donacija od 3000 komada Dolce double dream i 660 komada Dukat fiti podijeljena je s velikom ljubavlju.
Već u jutarnjim satima ispred naše Udruge stvorio se poveći red naših korisnika. Mališanima ni hladnoća nije smetala jer su željno iščekivali da dobiju svoj slatki desert koji su odmah degustirali.
Uz Dukatov slatki desert Udruga je dodala nešto higijenskih potrepština. Majke zadovoljne a djeca sa širokim osmjehom napustili su dvorište naše Udruge.
Humanitarna udruga Rijeka ljubavi u podjelu je uključila Udrugu gluhih i nagluhih, Udrugu slijepih i sigurnu kuću ( sklonište za žene ).
Veliko hvala našem predragom donatoru što nas nikada ne zaboravlja i suosjeća s našim obiteljima u socijalnoj potrebi.

U Osijeku, 27.11 2017. Predsjednica udruge: Štefica Čučak