PODJELA DUKATOVIH PROIZVODA OBITELJIMA U SOCIJALNOJ POTREBI

Danas je dan za pamćenje u Humanitarnoj udruzi Rijeka ljubavi naš izuzetno dragi donator velikog i plemenitog srca Dukat mliječna industrija Zagreb koji nas nikada ne zaboravlja stigao je u naš lijep Grad sa vrijednom donacijom već e količine Dolce Duble Dream 3840 komada na radost naših najmlađih. Već u jutarnjim satima stvorila se kolona naših korisnika, majke u pratnji s djecom u kolicima i naručju. Naguralo se oko 300-400 majki i dječice koji su željno iščekivali slatke Dukatove delicije. Slike govore više od riječi, jer su zahvaljujući Dukatu naša djeca spoznala svu vrhunsku kvalitetu Dukatovih proizvoda.

Donacija je podijeljena u roku 1 sata i majke zadovoljne, a djeca sa širokim osmjehom veselo skakučući uz majku napustila udrugu.
Dobro uvijek ima vrijednost u sebi, jer čineći dobro može nas samo oplemeniti i upravo se to događa u srcima Dukatovih divnih djelatnika.
Stihovi našeg pjesnički nadahnutog našeg člana koji s puno ljubavi iskazuje veliku ljubav prema Dukatu i Dukatovim proizvodima

Izak Sabo
Zar još nešto treba reći
Nema kraja našoj sreći
Donacije stalno stižu
Atmosferu na vrhunac dižu
Darežljiva srca su vrjednija od zlata
Hvala na donaciji našeg Dukata
To je drvo sa mnoštvom zdravih grana
Hvala od sveg srca gospodine Fontana

U Osijek, 16.08.2017. Predsjednica udruge : Štefica Čučak