PODJELA DUKATOVIH PROIZVODA ZA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI

Dana 04.01.2018. četvrtak rano prohladno jutro, a prema humanitarnoj udruzi Rijeka ljubavi slijeva se kolona ljudi, majke s djecom vukući kolica, mnoštvo siromašnog svijeta svih dobi i uzrasta žure zauzeti red jer stigla je vrijedna donacija našeg dragog Dukata mliječne industrije Zagreb velikog plemenitog srca koji obitelji u socijalnoj potrebi nikad ne zaboravlja.
Stiglo je Dukatos jogurt (crni ribiz) 943 komada, Dukatos jogurt ( kokos-badem) 1974 komada, Dukat fit banana 120 komada, Dukatino 800 komada.
U dvorištu vlada neopisiva gužva s mnoštvo djece, ali ispred zgrade još više korisnika i svatko bi htio što prije doći na red.
U roku 2 sata obitelji u socijalnoj potrebi i dječica radosno i zadovoljno napuštaju udrugu jer u ovim hladnim danima vratili smo osmjeh mališanima i ugrijali svako srce.
Kao uvijek Rijeka ljubavi zahvaljujući Dukatu pomaže udruge koje su u potrebi, a to su: Udruga slijepih, Udruga gluhih i nagluhih, Sigurna kuća, Udruga moje dijete, djeca oboljela od tumora.
Davanje od sebe za one koji žive na rubu siromaštva, samo da je više takvih u našem lijepom Gradu ne bi se dogodio socijalni kolaps.

U Osijeku, 05.01.2018.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak