PODJELA GOTOVE HRANE …06.11.2016.

I danas smo zahvaljujući vlaniku svečane dvorane”Kristal” iz Osijeka i Belišća gosp. Luki Holjevcu podijelili gotovu hranu obiteljima u socijalnoj potrebi. Donacija je i ovaj put bila izdašna i sadržavala je 30 kg. raznog vrsta mesa ( prasetine, , pohane piletine, šnicli u umaku od gljiva..) i priloga od povrća i njoka.Na veliko izneneđenje djece koja se ovaj put okupila u velikom broju došle su i dvije velike kutije raznih svatovskih kolača .Uz ciku i veselje malene ručice su hrlile do slastica koje su i odmah sa oduševljenjem i isprobali.

Moramo nažalost izvjestit naše korisnike da se za izvjesno vrijeme prekida sa ovom donacijom…bilo je prelijepo dok je trajalo i upitni su dani kada ćemo nastaviti sa ovom svatovskom akcijom.Stoga molimo sve one koji su koristili ovu donaciju da budu strpljivi uz nadu da će se ova suradnja sa dvoranom Kristal nastaviti u skoroj budućnosti.

Zahvaljujemo se još jedanput gospodinu Holjevcu, djelatnicima i svim mladencima koji su se odrekli dijela svoje svečane trpeze u korist potrebitih te im uz obilje sreće , zdravlja i osobnog zadovoljstva uz Božji Blagoslov želimo i sretne nadolazeće blagdane….Rijeka ljubavi

Osijek, 06.11.2016
Predsjednica: Štefica Čučak