PODJELA HIGIJENSKIH PROIZVODA „LABUD“ D.D. I PREHRAMBENIH PAKETA OBITELJIMA U SOCIJALNOJ POTREBI

Danas se pred humanitarnom Udrugom stvorila dosad neviđena gužva na podjeli higijenskih potrebšttina koje nam je donirao “Labud”d.o.o Zagreb i paketa sa prehrambenim proizvodima skupljenih temeljem projekta “ Ublažavanje siromaštva pružanjem pomoći najpotrebitijim osobama podjelom hrane i/ili osnovne materijalne pomoći za najpotrebitije, Operativni program za hranu i/ili osnovnu materijalnu pomoć za razdoblje 2014. – 2020. (OP FEAD)”Humanitarne udruge Rijeka ljubavi Osijek.

Uprkos hladnom i vjetrovitom vremenu već se od ranih jutarnjih sati ispred udruge stvorio jako veliki red građana u socijalnoj potrebi.Osim naših sugrađana bilo je tu i mnogo građana iz osječko-slavonske Županije od Darde do Belog Manastira, a ponajviše iz Baranje.Često je uz povike i negodovanja dolazilo do naguravanja ,a među prisutnima je bilo i mnogo male djece pa je morala intervenirati i policija bez kojih ovu podjelu nebi mogli privesti kraju i na tome smo im izuzetno zahvalni.

Molimo ovim putem gradonačelnika Belog Manastira da poduzme hitno potrebne mjere kako bi napunio police socijalne samoposluge u svome gradu i tako rasteretio našu Udrugu jer nismo u stanju podmirivati i potrebite iz Baranje.Naime, ovih dana je kroz našu humanitarnu Udrugu prošlo preko 4000 građana i samo zahvaljujući napornom radu naših volontera na čelu sa gđom. Šteficom Čučak uspijeli smo u našem cilju da nitko, ama baš nitko za Božić i Novu godinu u Gradu Osijeku ne ostane gladan.

Svima želimo sretne blagadane !