PODJELA JUTARNJEG DORUČKA OBITELJIMA U SOCIJALNOJ POTREBI

May be an image of 1 person, standing and outdoors

Naši donatori, dobročinitelji i prijatelji velikog plemenitog srca svakodnevno pokazuju veliku empatiju prema siromašnim obiteljima, te zahvaljujući njima humanitarna udruga “Rijeka ljubavi” svakodnevno dijeli obiteljski doručak.
Naglašavamo da je donacija sve manje i zbog toga naši korisnici stignu na red za svoj doručak tek jedanput tjedno, a mnogima je to jedini obrok u danu.
Zato smo uputili naš Apel za pomoć jer siromaštvo je najgori oblik nasilja, molimo sve drage prijatelje, donatore, dobročinitelje da se uključe u humanitarni lanac dobrote i da ne okreću glave od nas.
Naši donatori svojim svakodnevnim donacijama unose veliku radost i veselje u mnoge siromašne obitelji, a to su:
– Konzum plus d.o.o. sa svojih 9 poslovnica proglašen „naj-donatorom“
– SPAR Hrvatska koji svakodnevno putem aplikacije Banka hrane donira mirisni svježi kruh i krušne pripravke, te je proglašen za najboljeg trgovca u sklopu nagrade „Zlatna košarica“ i uvaženom poštovanom gospodinu Helmutu Fenzl, predsjedniku Uprave SPAR Hrvatska.
Ruke koje pomažu mogu promijeniti svijet, a to upravo čine naši donatori kojima želimo obilje Božjeg blagoslova, jer darivanjem od srca vraćaju osmijeh na tužna lica.
Dragi Bog nikada ne zaboravlja dobrotu nego je udvostručuje svojim blagoslovom.

U Osijeku, 15.03.2021.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak

May be an image of 1 person, standing and outdoors