PODJELA JUTARNJEG DORUČKA OBITELJIMA U SOCIJALNOJ POTREBI

Prošao je još jedan sretan dan bez obzira na izuzetno velike temperature jer neumorno, veliko i toplo srce naših svakodnevnih donatora kuca za sve one koji su u potrebi.
Nema tih riječi kojima možemo izraziti zahvalnost našim stalnim donatorima za sve što čine kako bi poboljšali kvalitetu života siromašnim obiteljima, a to su:
– Konzum plus d.o.o. sa svojih 9 poslovnica proglašen „naj-donatorom“
– SPAR Hrvatska koji svakodnevno putem aplikacije Banka hrane donira mirisni i svježi kruh i krušne pripravke
Vrlo vrijedna donacija donatora OPG Vladimira Vranješa je predivno osvježenje u ovim vrućim danima i radujemo se što će naši korisnici uz svoj obrok moći obiteljima prirediti salatu od svježih, ukusnih i kvalitetnih krastavaca.
Naše mališane korisnike „Rijeke ljubavi“ darovali smo s hrenovkama i čokoladama donacijom našeg anonimnog donatora E.K. iz Zagreba koji nas nikada, ama baš nikada ne zaboravlja.
Da bi naša dječica jela ukusne kolače pobrinuo se naš dragi prijatelj Vladimir Jelenčić ravnatelj GDCK Slatina s donacijom brašna koje smo danas dijelili našim obiteljima u socijalnoj potrebi.
Zahvaljujući našim donatorima i danas smo obradovali 25 obitelji sa bogatim obiteljskim doručkom, a presretni smo što naši korisnici odlaze s osmijehom na licu jer imaju osiguran objed za par dana.
Uvijek, kad god možemo trebamo pomagati jer to je osjećaj koji svakoga čovjeka čini velikim, ispunjenim i sretnim čovjekom.
Vaša “Rijeka ljubavi” s ljubavlju
U Osijeku, 25.06.2021.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak