PODJELA „JUTARNJEG DORUČKA“ OBITELJIMA U SOCIJALNOJ POTREBI

S velikom radošću humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ želi izvijestiti svu široku javnost da smo i danas uspjeli podijeliti „jutarnji doručak“ obiteljima u socijalnoj potrebi koji svakodnevno usrećuje naše korisnike u 11:00 sati.
Presretni smo da smo na današnji dan uspjeli usrećiti 70 obitelji s bogatim obiteljskim doručkom zahvaljujući našim dragim donatorima kao što su SPAR Hrvatska koji nam putem aplikacije Banka hrane svakodnevno donira sviježi i mirisni kruh, Konzum sa svojih 9 poslovnica koji nam donira prehrambene proizvode pred istekom roka trajanja, Velpro-centar d.o.o. sa svojim bogatim donacijama i ostali donatori plemenitog srca.
Izuzetno veliku radost i veselje upriličio je anonimni donator sa dvije pune kutije kolačića što su naši korisnici odmah i degustirali.
Zahvaljujemo na suosjećaju, socijalnoj osjetljivosti i plemenitosti prema potrebitima, jer ruka koja daruje može promijeniti svijet na bolje.
Želimo zemlju bez gladi, zemlju mira, razumijevanja, dobrote i ljubavi, pa učinimo to svi zajedno i prijeđimo s riječi na djela.

Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 15.10.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak