PODJELA KRUHA I KRUŠNOG NAMAZA DONACIJA SPAR-a HRVATSKA

Danas je u humanitarnoj udruzi “Rijeka ljubavi” izuzetno poseban i sretna dan , a upriličio ga je svojom donacijom naš dragi donator jedini trgovački lanac SPAR Hrvatska koji putem aplikacije Banka hrane svakodnevno donira određenu količinu kruha na radost naših korisnika.
Po prvi puta osim pekarskih proizvoda u donaciji smo dobili i 574 komada namaza od rajčice i bosiljka što je izuzetno obradovalo naše korisnike obitelji u socijalnoj potrebi.
Udruga se kao i uvijek pobrinula za dječicu “Rijeke ljubavi” darujući ih širokom lepezom slatkiša.
Ova izuzetno zdrava donacija obradovala je invalide, bolesne, trudnice, umirovljenike, ali i naše najmlađe korisnike koji će na svježi i mirisni kruh moći mazati kvalitetan i zdrav namaz.
Bilo je to urnebesno veselje na radost Udruge, roditelja i djece, a donacija je na brzinu planula jer se u dvorištu Udruge skupilo oko 80 djece i 200 korisnika obitelji u socijalnoj potrebi.
Zahvaljujemo se trgovačkom lancu SPAR Hrvatska i izuzetno humanom predsjedniku Uprave SPAR Hrvatska gospodinu Helmutu Fenzl na njihovoj socijalnoj osjetljivosti prema obiteljima u potrebi da se bar na krato osjećaju zbrinuti i voljeni..
Neka dragi Bog blagoslovi dobrotu našeg donatora koji svojim djelima pokazuje da gladnog ne treba tješiti već ga nahraniti.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 03.09.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak