PODJELA MLIJEČNIH PROIZVODA MEGGLE HRVATSKA D.O.O. IZ SRCA SLAVONIJE ZA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI

Naš dragi donator Meggle Hrvatska d.o.o. iz srca Slavonije opet je svojom donacijom od 3000 komada vrhnja za kuhanje obradovao obitelji u socijalnoj potrebi.
U dvorištu humanitarne udruge „Rijeke ljubavi“ već u jutarnjim satima stvorila se poveća kolona majki s kolicima, dječice, očeva, starije populacije željno očekujući podjelu donacije našeg plemenitog donatora koji nas ne zaboravlja.
Udruga je okupljenu dječicu darivala slatkišima, bilo je tu čokolada, bombona, keksa, čokoladnih zečića koji su izmamili osmjehe na dječjim licima. Naravno nismo zaboravili ni majke koje su uz donaciju Meggle Hrvatska d.o.o vrhnja za kuhanje dobile tijesto i salamu kako bi mogle pripremiti ručak. Veliku radost priredili smo jednoj majci donirajući joj kolica i krevetić za bebu. Majke u pratnji svoje dječice zadovoljno i veselo napustile su dvorište Udruge.
Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ nesebično pomaže i ostale udruge koje su u potrebi kao što je Udruga gluhih Osječko-baranjske županije i udruga Ne-ovisni.
Neizmjerno smo zahvalni Meggle Hrvatska d.o.o. iz srca Slavonije što brine o nama, a korisnici s radošću konzumiraju njihove proizvode.

U Osijeku, 04.04.2018.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak