PODJELA OBITELJIMA U SOCIJALNOJ POTREBI DONACIJE SLADOLEDA LEDO D.D. IZ ZAGREBA

U humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ danas 13.08.2018. ( ponedjeljak ) na veliku radost kako udruge tako i naših korisnika obitelji u socijalnoj potrebi, a najviše na radost naših mališana stigla je hladnjača Leda d.d. iz Zagreba sa 3600 kom sladoleda u kornetu kako bi naša dječica, a isto tako umirovljenici, invalidi i ostali korisnici uživali u slatkoj deliciji.

Već u jutarnje sate skupilo se oko 600-tinjak naših korisnika obitelji u socijalnoj potrebi bez obzira na veliku vrućinu, majke s djecom, trudnice, invalidi, mladi i stari kako bi dobili željene sladolede koje si od svojih skromnih primanja ne mogu priuštiti. Naš dragi donator Ledo d.d. unio je veliku radost i vratio osmijeh na dječja lica, a njihova srca ispunio toplinom i srećom.
Mališani su željno čekali da dobiju svoje sladolede i da ih odmah degustiraju jer mnogi od njih rijetko kada su ovo ljeto uspjela pojesti pokoji sladoled. Veselju i sreći nije bilo kraja zahvaljujući dragom donatoru Ledo d.d. koji je razveselio kako našu najmlađu populaciju tako i one starije sa ovom izuzetno vrijednom i slasnom donacijom.
„Rijeka ljubavi“ uvijek ima suosjećaj prema Udrugama koje su u socijalnoj potrebi i rado im pomaže pa smo tako u podjelu uključili Udrugu slijepih, Udrugu gluhih, Udrugu moje dijete, plesni studio Shine i naravno sve ostale građane koji su u socijalnoj potrebi.
Podjela je počela u 9,30 sati, te u roku od jednog sata podijeljeno je 200 kutija korneta odnosno 7200 sladoleda zahvaljujući direktoru Ledo d.d. iz Zagreba koji je na doniranu količinu od 3600 komada dodao još 3600 komada kornet sladoleda.
Neizmjerno smo zahvalni Ledu d.d. Zagreb na nesebičnoj ljubavi prema siromašnim obiteljima i neka uz Božji blagoslov ostvare dobre poslovne rezultate.

U Osijeku, 13.08.2018. Predsjednica udruge: Štefica Čučak