PODJELA OBITELJSKOG DORUČKA I PRIPREME ZA VELIKU SUTRAŠNJU PODJELU „PAKETA ŽIVOTA“

Usporedo sa podjelom obiteljskog „jutarnjeg doručka“ naši volonteri rade od ranih jutarnjih sati jer se vrši istovar i priprema prehrambenih proizvoda za veliku podjelu „paketa života“ za mjesec svibanj 2022. financiranih sredstvima EU-a kroz OP FEAD, u sklopu projekta „Za bolje i sretnije sutra“.
Radosni smo što ćemo i ovaj mjesec unijeti veselje u mnoge obitelji jer smo ostvarili našu želju i cilj da korisnici s punim torbama napuštaju Udrugu.
Podjela „paketa života“ za preko 3500 članova u socijalnoj potrebi počinje
04.05.2021. /srijeda/ pa do kraja mjeseca
od 10:00 do 12:00 sati, svaki radni dan
„Paket života“ sadržavat će 19 prehrambenih proizvoda (krumpir, grah, jaja, narodnu kobasicu, sir i ostalo, te 4 higijenskih proizvoda antiseptičko sredstvo, antibakterijski sapun i ostalo. Sve pristigle donacije i hranu pred istekom roka koju prikupljamo svakoga dana odmah ćemo ukomponirati u podjelu paketa život.
Dajemo sve od sebe da svi naši korisnici osjete toplinu i ljubav, da se konačno njihova lica ozare srećom, te da u svaki dom uđe dašak ljubavi da znaju da nisu zaboravljeni i da su voljeni.
Cilj našeg života treba biti ljubav i međusobno pomaganje, a mi se hrabro i ustrajno borimo za ono malo dostojanstva kojeg svaki čovjek zaslužuje.
Život je dar Božji pa učinimo sve da zajedničkim snagama unesemo radost i omogućimo obiteljima u socijalnoj potrebi puno topline, sreće, veselja, jer ljubav prema potrebitima govori koliko je velik čovjek u svojoj ljudskosti.
„BUDI HUMAN, BUDU ČOVJEK“
U Osijeku, 03.05.2022.
Predsjednica Udruge: Štefica Čučak