PODJELA OBITELJSKOG DORUČKA I VRIJEDNE DONACIJE DUKAT MLIJEČNE INDUSTRIJE ZAGREB KORISNICIMA “RIJEKE LJUBAVI”

U humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ nastavlja se svakodnevna podjela obiteljskog “jutarnjeg doručka” na zadovoljstvo naših obitelji u socijalnoj potrebi.
Već u jutarnjim satima stvorila se poveća kolona oko 120 obitelji odnosno 360 članova obitelji u socijalnoj potrebi koji su poštujući socijalnu distancu strpljivo čekali na podjelu.
Neizmjerno smo zahvalni našim dragim dobročiniteljima
– Dukat mliječnoj industriji Zagreb proglašen “naj – donatorom”
– Konzum plus d.o.o. sa svojih 9 poslovnica proglašen “naj – donatorom”
– SPAR-u Hrvatska koji svakodnevno putem aplikacije Banka hrane donira mirisni i svježi kruh, a proglašen je za najboljeg trgovca u sklopu nagrade „Zlatna košarica“
U podjelu obiteljskog doručka uključili smo široku lepezu našeg donatora Dukat mliječne industrije Zagreb koja gaji veliku empatiju prema obiteljima koje žive u siromaštvu.
Kao i uvijek mislili smo na udruge koje su u potrebi pa smo dio donacije podijelili: Udruzi gluhih i nagluhih OBŽ, Udruzi slijepih OBŽ, Udruzi za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama i ostalima.
Zahvaljujemo se našim donatorima na pokazanom suosjećanju prema obiteljima u socijalnoj potrebi, jer tko ima ljubavi u sebi uvijek ima nešto i za darivati.
Čovjek je najbolji u ljubavi kada bližnjemu pomaže, jer sve što smo stvorili će minuti, ali ostaju dobra djela učinjena iz ljubavi.
Svim donatorima hvala na predivnoj gesti,
Jer bez njihove dobrote nema se šta jesti,
I ono što se primi od sveg srca hvala,
Jer ipak netko misli i na čovjeka mala.
U Osijeku, 04.09.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak