PODJELA OBITELJSKOG DORUČKA U “RIJECI LJUBAVI”

May be an image of one or more people, people standing and outdoors

 

Nema odmora u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ iako je subota dan kada se mnogi odmaraju kod nas je radno kao i svakoga dana.
Naši korisnici obitelji u socijalnoj potrebi žive u siromaštvu i dajemo sve od sebe kako bi im poboljšali kvalitetu života, jer otužno je gledati kolonu ljudi koja s tugom na licu čeka podjelu hrane pred istekom roka koja im pruža mogućnost preživljavanja.
Na žalost svaki korisnik stigne na red tek po jedanput u tjedan dana i nemoguće nam je podmiriti sve obitelji koje su u potrebi.
Posebno se zahvaljujemo ljudima velikog, plemenitog srca koji prelaze s riječi na djela i daju sve da ublaže siromaštvo koje se uvuklo u domove obitelji u socijalnoj potrebi.
– Dukat mliječna industrija Zagreb proglašen “naj-donatorom”
– Konzum plus d.o.o. sa svojih 9 poslovnica proglašen „naj-donatorom“
– SPAR Hrvatska koji svakodnevno putem aplikacije Banka hrane donira mirisni i svježi kruh i krušne pripravke i proglašen je za najboljeg trgovca u sklopu nagrade „Zlatna košarica“
Život je dar Božji, činimo dobra djela, širimo ljubav u našim srcima svuda oko nas, a zahvaljujući ljudima koji ne troše isprazne riječi već ih pretvaraju u djela naše obitelji u socijalnoj potrebi znaju da nisu zaboravljeni i da su voljeni.

U Osijeku, 06.03.2021.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak

May be an image of one or more people, people standing and outdoors