PODJELA OBITELJSKOG DORUČKA U “RIJECI LJUBAVI”

Nižu se radosni, veseli dani ispunjeni izuzetno lijepim, humanim i toplim događanjima.
Na zadovoljstvo i radost naših korisnika danas prilikom podjele jutarnjeg doručka posjetila nas je djelatnica Germania sport d.o.o. koja nam je uručila financijsku donaciju u iznosu od 30.000, 00 kn.
Naši korisnici koji su strpljivo na visokim temperaturama čekali na podjelu jutarnjeg doručka ovu vijest dočekali su s ushićenjem i spontano zapljeskali našem donatoru.
Lica prisutnih ozarila su se toplinom i srećom, jer osjećaj da su voljeni i da nisu zaboravljeni nikoga nije mogao ostaviti ravnodušnim.
Bilo je tu i suza radosnica, a dan je odisao veseljem jer bilo je tu svega za naše obitelji koji žive u siromaštvu od kobasica, slanine, hrenovki, jaja, jogurta, mlijeka, dvopeka, senfa, kolača, kruha i ostaloga.
Naše male korisnike „Rijeke ljubavi“ dočekalo je dvorište puno igračaka, a svaki mališan je dobio i higijenski paket donaciju GDCK Slatina.
Da bi radost bila još veća dvoje mališana dobilo je svoje bicikle kako bi uživali u vožnji sa svojim vršnjacima.
Nastavljamo i dalje našu misiju “nahraniti gladne” i veselimo se svakom korisniku koji s punom torbom odlazi sa osmijehom na licu jer zna da je voljen i da nije zaboravljen.
Humanitarna udruga “Rijeka ljubavi” zajedno sa našim dobročiniteljima želi stvoriti bolji svijet za sve koji u njemu žive.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju
U Osijeku, 29.06.2021.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak