PODJELA OBITELJSKOG JUTARNJEG DORUČKA

Nema odmora u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ kod nas je radno kao i svakoga dana.
Nažalost redovi su sve duži i duži, nepregledna kolona je svakoga jutra pred humanitarnom udrugom „Rijeka ljubavi“, a nemoguće nam je podmiriti sve obitelji koje su u potrebi tako da je danas na žalost jedan dio korisnika vraćen kućama bez donacije.
Sretni smo jer smo uspjeli obradovati preko 100 odnosno oko 300 članova obitelji u socijalnoj potrebi, a bilo je tu svega od salama, kobasica, sira, vrhnja, mlijeka, jogurta, pizza, hrena i kolača na radost dječice.
Posebno se zahvaljujemo ljudima velikog, plemenitog srca koji prelaze s riječi na djela i daju sve da ublaže siromaštvo koje se uvuklo u domove obitelji u socijalnoj potrebi.
– Konzum plus d.o.o. sa svojih 9 poslovnica proglašen „naj-donatorom“
– SPAR Hrvatska koji svakodnevno putem aplikacije Banka hrane donira mirisni i svježi kruh i krušne pripravke i proglašen je za najboljeg trgovca u sklopu nagrade „Zlatna košarica“
Život je dar Božji, činimo dobra djela, širimo ljubav u našim srcima svuda oko nas, a zahvaljujući ljudima koji ne troše isprazne riječi već ih pretvaraju u djela naše obitelji u socijalnoj potrebi znaju da nisu zaboravljeni i da su voljeni.
H rana siti ljude a ne obećanja
V elika je prednost kad se ne baca već poklanja
A osjećaj sreće kad se poklon daje
L iječi gladne dok oči im sjaje
A li to je ono što nas ljudima stvara
V atrica mala što se u oganj pretvara
A ko na nju stalno i grančica se stavi
M ože velika vatra da se napravi…
U Osijeku, 06.10.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak