PODJELA OBITELJSKOG JUTARNJEG DORUČKA

Nema odmora u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ kod nas je radno kao i svakoga dana bez obzira što je subota za mnoge dan odmora.
Nažalost redovi su sve duži i duži, nepregledna kolona je svakoga jutra pred humanitarnom udrugom „Rijeka ljubavi“, a nemoguće nam je podmiriti sve obitelji koje su u potrebi.
Sretni smo jer smo i danas uspjeli obradovati 80 odnosno preko 240 članova obitelji u socijalnoj potrebi.
Bilo je tu svega od salama, kobasica, sira, vrhnja, mlijeka, jogurta, pizza, svježih mahuna, čipsa i ostaloga.
Napominjemo da smo danas zadnji dan dijelili “pakete života”, te od ponedjeljka 05.10.2020. ide samo podjela obiteljskog doručka od 10:00 sati do isteka zaliha.
Posebno se zahvaljujemo ljudima velikog, plemenitog srca koji prelaze s riječi na djela i daju sve da ublaže siromaštvo koje se uvuklo u domove obitelji u socijalnoj potrebi.
– Konzum plus d.o.o. sa svojih 9 poslovnica proglašen „naj-donatorom“
– SPAR Hrvatska koji svakodnevno putem aplikacije Banka hrane donira mirisni i svježi kruh i krušne pripravke i proglašen je za najboljeg trgovca u sklopu nagrade „Zlatna košarica“
Život je dar Božji, činimo dobra djela, širimo ljubav u našim srcima svuda oko nas, a zahvaljujući ljudima koji ne troše isprazne riječi već ih pretvaraju u djela naše obitelji u socijalnoj potrebi znaju da nisu zaboravljeni i da su voljeni.
U Osijeku, 03.10.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak