PODJELA OBITELJSKOG “JUTARNJEG DORUČKA” I DONACIJA HRANE PRED ISTEKOM ROKA

Danas je na našu adresu stiglo oko 100 korisnika što je preko 350 članova obitelji koji su u potrebi kako bi dobili svoj obiteljski „ jutarnji doručak“ jer im je to jedini izvor hrane, a humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ trudi se da taj izvor makar kaplje i ne presuši.
Molimo vas naši dragi korisnici da poštujete mjere obaveznog nošenja maske, da držite socijalnu distancu i ne zadržavate se više nego što je potrebno.
Humanitarna udruga “Rijeka ljubavi” ima tjednu listu na kojoj svakoga dana bilježi korisnike koji su došli na podjelu obiteljskog doručka.
Vodimo strogu evidenciju kako bi se znalo u svakom trenutku tko je na taj dan bio prisutan prilikom podjele “jutarnjeg doručka”.
U podjelu svaki dan uključujemo proizvode koje nam pristignu u donaciji od ljudi humanog i plemenitog srca kao i hranu pred istekom roka od naših vjernih i predragih donatora
– Konzum plus d.o.o. sa svojih 9 poslovnica proglašen „naj-donatorom“
– SPAR Hrvatska koji svakodnevno putem aplikacije Banka hrane donira mirisni i svježi kruh i krušne pripravke i proglašen je za najboljeg trgovca u sklopu nagrade „Zlatna košarica“
Zahvaljujemo našim donatorima velikog i plemenitog srca na nesebičnoj ljubavi prema obiteljima u socijalnoj potrebi na svakodnevnim donacijama koje unose veliku radost i veselje u mnoge obitelji u socijalnoj potrebi.
Ruke koje pomažu mogu promijeniti svijet, a to upravo čine naši donatori kojima želimo obilje Božjeg blagoslova.
Čovjek je najbolji u ljubavi kada bližnjem pomaže, jer sve što smo stvorili će minuti, ali ostaju dobra djela učinjena iz ljubavi.

U Osijeku 15.07.2020
Predsjednica udruge: Štefica Čučak