PODJELA OBITELJSKOG “JUTARNJEG DORUČKA” U “RIJECI LJUBAVI”

U humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ na radost naših korisnika obitelj u socijalnoj potrebi i danas smo podijelili obiteljski „jutarnji doručak“.
Već u ranim jutarnjim satima stvorila se poveća kolona naših korisnika oko 90 obitelji koji su strpljivo čekali na podjelu i zahvaljujući našim donatorima velikog i plemenitog srca opet smo zbrinuli preko 270 članova obitelji u socijalnoj potrebi s hranom pred istekom roka.
Novina je u tome što su se svi naši korisnici morali potpisati na listu da su preuzeli prehrambene proizvode pred istekom roka, a to ćemo i ubuduće nastaviti jer nemamo dosta hrane pred istekom roka da bi uspjeli namiriti sve naše građane koji su u socijalnoj potrebi.
Molimo naše korisnike da ne dolaze svaki, već svaki drugi dan na podjelu obiteljskog “jutarnjeg doručka” kako bi svatko od naših korisnika došao na red.
Neka dragi Bog blagoslovi dobrotu naših dragih donatora:
– Konzum plus d.o.o. sa svojih 9 poslovnica
– SPAR Hrvatska koji svakodnevno putem aplikacije Banka hrane donira mirisni i svježi kruh
Veliko hvala našim dragim donatorima na pokazanom suosjećaju prema obiteljima u socijalnoj potrebi, jer onaj tko ima ljubavi u sebi uvijek ima nešto za darivati

U Osijeku, 05.03.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak