PODJELA OBITELJSKOG “JUTARNJEG DORUČKA” U “RIJECI LJUBAVI”

U humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ na radost naših korisnika obitelj u socijalnoj potrebi podijelili smo bogati obiteljski „jutarnji doručak“.
Već u ranim jutarnjim satima stvorila se poveća kolona naših korisnika koji su strpljivo čekali na podjelu , a zahvaljujući našim donatorima velikog i plemenitog srca opet smo zbrinuli oko 120 obitelji s hranom pred istekom roka odnosno oko 360 članova obitelji u socijalnoj potrebi koji će imati osiguran obrok za dva dana.
Na žalost neki su ostali bez prehrambenih proizvoda jer nam manjka hrane pred istekom roka.
Stoga molimo sve tvrtke, trgovačke lance da se priključe donirajući prehrambene proizvode pred istekom roka kako bi smanjili bacanje hrane.
Molimo sve institucije u našem gradu koje prikupljaju hranu pred istekom roka da se priključe podjeli krajnjim korisnicima obitelji u socijalnoj potrebi.
Zahvaljujemo našim donatorima velikog i plemenitog srca na nesebičnoj ljubavi prema obiteljima u socijalnoj potrebi Konzumu plus d.o.o. i SPAR-u Hrvatska na donaciji koja je unijela veliku radost i veselje u mnoge obitelji u socijalnoj potrebi.
Činimo sve kako bi usrećili obitelji u socijalnoj potrebi , te vratili osmijeh i radost na lica naših korisnika.

U Osijeku, 12.02.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak