PODJELA OBITELJSKOG “JUTARNJEG DORUČKA” U “RIJECI LJUBAVI”

U humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ na radost naših korisnika jučer smo podijelili obiteljski „jutarnji doručak“ za oko 300 članova, a isto tako i danas obradovali smo 120 obitelji odnosno preko 300 članova obitelji u socijalnoj potrebi.
Već u ranim jutarnjim satima stvorila se poveća kolona naših korisnika koji su strpljivo čekali na podjelu obiteljskog „jutarnjeg doručka“, ali na žalost neki su ostali bez prehrambenih proizvoda jer nam manjka hrane pred istekom roka.
Stoga molimo sve tvrtke, trgovačke lance da se priključe donirajući prehrambene proizvode pred istekom roka kako bi smanjili bacanje hrane.
Molimo sve institucije u našem gradu koje prikupljaju hranu pred istekom roka da se priključe podjeli krajnjim korisnicima obitelji u socijalnoj potrebi kako bi bilo što manje gladnih.
Neka dragi Bog blagoslovi dobrotu naših dragih donatora koji nam svakodnevno doniraju prehrambene proizvode i pokazuju veliki suosjećaj prema obiteljima u socijalnoj potrebi:
– Konzumu plus d.o.o. sa svojih 9 poslovnica
– SPAR-u Hrvatska koji svakodnevno putem aplikacije Banka hrane donira mirisni i svježi kruh i krušne pripravke.
Neizmjerno smo zahvalni našim dragim dobročiniteljima velikog i plemenitog srca na nesebičnoj ljubavi prema obiteljima u socijalnoj potrebi, jer onaj tko ima ljubavi u sebi uvijek ima nešto za darivati.
Čovjek je najbolji u ljubavi kada bližnjem pomaže, jer sve što smo stvorili će minuti, ali ostaju dobra djela učinjena iz ljubavi.

U Osijeku, 11.02.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak