PODJELA OBITELJSKOG JUTARNJEG DORUČKA U „RIJECI LJUBAVI“

I danas je na adresu naše humanitarne udruge „Rijeka ljubavi“ stiglo 50 korisnika što je preko 150 članova obitelji koji su u potrebi kako bi dobili svoj jutarnji doručak, jer im je to jedini izvor hrane. Naši donatori, dobročinitelji i prijatelji velikog plemenitog srca svakodnevno pokazuju veliku empatiju prema onima koji u redovima strpljivo čekaju na obiteljski doručak.
Kako uvijek naglašavamo da sve donacije koje nam pristižu uključujemo u podjelu tako smo i danas dijelili glavice svježeg kupusa donaciju našeg predragog donatora iz Petrijevaca.
Zahvaljujemo našim donatorima velikog i plemenitog srca na nesebičnoj ljubavi prema obiteljima u socijalnoj potrebi na svakodnevnim donacijama koje unose veliku radost i veselje u mnoge siromašne obitelji, a to su:
– Konzum plus d.o.o. sa svojih 9 poslovnica proglašen „naj-donatorom“
– SPAR Hrvatska koji svakodnevno putem aplikacije Banka hrane donira mirisni i svježi kruh i krušne pripravke i proglašen je za najboljeg trgovca u sklopu nagrade „Zlatna košarica“.
Ruke koje pomažu mogu promijeniti svijet, a to upravo čine naši donatori kojima želimo obilje Božjeg blagoslova, jer darivanjem od srca vraćaju osmijeh na tužna lica.
Čovjek je najbolji u ljubavi kada bližnjem pomaže, jer sve što smo stvorili će minuti, ali ostaju dobra djela učinjena iz ljubavi.
U Osijeku 16.10.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak