PODJELA OBITELJSKOG “JUTARNJEG DORUČKA” U “RIJECI LJUBAVI”

Prošao u nizu još jedan sretan i predivan dan, dan za obitelji u socijalnoj potrebi radostan jer smo i danas bez obzira što je subota dan odmora obradovali jutarnjim doručkom oko 70 obitelji odnosno oko 210 članova obitelji u socijalnoj potrebi.
Već u jutarnjim satima stvorila se poveća kolona naših korisnika koji su poštujući socijalnu distancu strpljivo čekali na podjelu, a bilo je tu svega od sira, jogurta, vrhnja, kobasica, suhomesnatih proizvoda, Dukatina , kefira, čipsa, paprike, rajčice, kruha i ostaloga.
Neizmjerno smo zahvalni našim dragim dobročiniteljima
– Konzum-u plus d.o.o. sa svojih 9 poslovnica proglašen “naj – donatorom”
– SPAR-u Hrvatska koji svakodnevno putem aplikacije Banka hrane donira mirisni, svježi kruh i proglašen je za najboljeg trgovca u sklopu nagrade „Zlatna košarica“
– Kanaan-u iz Donjeg Miholjca – Dukat mliječnoj industriji Zagreb – anonimnom donatoru iz Petrijevaca
Zahvaljujemo se od srca našim donatorima na pokazanom suosjećanju prema obiteljima u socijalnoj potrebi, jer tko ima ljubavi u sebi uvijek ima nešto i za darivati.
U našoj domovini ima toliko dobrih, humanih, plemenitih i izuzetno vrijednih ljudi da zajedno možemo činiti čuda srcem i dušom za svoje građane i zato „Rijeka ljubavi“ teče i teče pored Drave – Dunava do kraja svijeta i priča priču o dobrim ljudima okupljenim oko jednog jedinog cilja „pomoći onima kojima je to najpotrebnije“.
U Osijeku, 10.10.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak