PODJELA OBITELJSKOG JUTARNJEG DORUČKA U “RIJECI LJUBAVI”

U humanitarnoj udruzi “Rijeka ljubavi” svakodnevno ima lijepih, toplih i humanih događanja, tako smo i danas podijelili jutarnji doručak za oko 80 obitelji odnosno preko 240 članova obitelji u socijalnoj potrebi.
Posebno se zahvaljujemo ljudima velikog, plemenitog srca koji prelaze s riječi na djela i daju sve da ublaže siromaštvo koje se uvuklo u domove obitelji u socijalnoj potrebi.
– Dukat mliječnoj industriji Zagreb
– anonimnom donatoru iz Petrijevaca
– Konzum plus d.o.o. sa svojih 9 poslovnica proglašen „naj-donatorom“
– SPAR Hrvatska koji svakodnevno putem aplikacije Banka hrane donira mirisni i svježi kruh i krušne pripravke i proglašen je za najboljeg trgovca u sklopu nagrade „Zlatna košarica“
Kao i uvijek humanitarna udruga “Rijeka ljubavi” brine I o ostalim udrugama na području OBŽ koje su u potrebi tako da smo dio donacije podijelili Udruzi slijepih OBŽ, Udruzi gluhih i nagluhih osoba OBŽ, Udruzi Novi dan i ostalima.
Život je dar Božji, činimo dobra djela, širimo ljubav u našim srcima svuda oko nas, a zahvaljujući ljudima koji ne troše isprazne riječi već ih pretvaraju u djela naše obitelji u socijalnoj potrebi znaju da nisu zaboravljeni i da su voljeni.
H rana siti ljude a ne obećanja
V elika je prednost kad se ne baca već poklanja
A osjećaj sreće kad se poklon daje
L iječi gladne dok oči im sjaje
A li to je ono što nas ljudima stvara
V atrica mala što se u oganj pretvara
A ko na nju stalno i grančica se stavi
M ože velika vatra da se napravi…
U Osijeku, 09.10.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak