PODJELA OBITELJSKOG “JUTARNJEG DORUČKA” U “RIJECI LJUBAVI”

U humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ na radost naših korisnika podijelili smo i danas obiteljski „jutarnji doručak“ za oko 70 obitelji odnosno preko 210 članova obitelji u socijalnoj potrebi.
Već u ranim jutarnjim satima stvorila se poveća kolona naših korisnika bez obzira na kišu strpljivo čekajući na podjelu obiteljskog „jutarnjeg doručka“, ali na žalost neki su ostali bez prehrambenih proizvoda jer nam manjka hrane pred istekom roka.
Sve su to mahom stariji i siromašni ljudi koji disciplinirano čekaju na ono najminimalnije potrebno za život dostojan čovjeka. Teško nam je gledati sve te ljude koji vape za mrvicama hrane kako bi preživjeli još jedan dan, a Udruga nema dovoljno hrane kako bi sve podmirila.
Zahvaljujemo našim dragim donatorima koji nam svakodnevno doniraju prehrambene proizvode i pokazuju veliki suosjećaj prema obiteljima u socijalnoj potrebi:
– Konzumu plus d.o.o. sa svojih 9 poslovnica
– SPAR-u Hrvatska koji svakodnevno putem aplikacije Banka hrane donira mirisni i svježi kruh i krušne pripravke.
Želimo živjeti u humanijem i pravednijem društvu, a samo o nama ovisi hoće li se to i ostvariti, jer na žalost siromaštvo je u porastu.
Čovjek je najbolji u ljubavi kada bližnjem pomaže, jer sve što smo stvorili će minuti, ali ostaju dobra djela učinjena iz ljubavi.
U Osijeku, 31.08.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak