PODJELA OBITELJSKOG JUTARNJEG DORUČKA U „RIJECI LJUBAVI“

Naši donatori, dobročinitelji i prijatelji velikog plemenitog srca svakodnevno pokazuju veliku empatiju prema siromašnim obiteljima.
Zahvaljujemo našim donatorima velikog i plemenitog srca na nesebičnoj ljubavi prema obiteljima u socijalnoj potrebi na svakodnevnim donacijama koje unose veliku radost i veselje u mnoge siromašne obitelji, a to su:
– Konzum plus d.o.o. sa svojih 8 poslovnica proglašen „naj-donatorom“
– SPAR Hrvatska koji svakodnevno putem aplikacije Banka hrane donira mirisni i svježi kruh i krušne pripravke.
Danas nas je obradovao svojom donacijom Dukat mliječna industrija Zagreb, te smo dio donacija podijelili obiteljima u socijalnoj potrebi zajedno sa obiteljskim doručkom, a dijelit ćemo dok zalihe traju.
Usporedo sa podjelom obiteljskog „jutarnjeg doručka“ naši volonteri rade od ranih jutarnjih sati jer se vrši istovar i priprema prehrambenih proizvoda za veliku podjelu „paketa života“ za najveći kršćanski blagdan Uskrs financiranih sredstvima EU-a kroz OP FEAD, u sklopu projekta „Za bolje i sretnije sutra“.
Radosni smo što ćemo i ovaj mjesec unijeti veselje u mnoge obitelji jer smo ostvarili našu želju i cilj da korisnici s punim torbama napuštaju Udrugu.
Ruke koje pomažu mogu promijeniti svijet, a to upravo čine naši donatori kojima želimo obilje Božjeg blagoslova, jer darivanjem od srca vraćaju osmijeh na tužna lica.
Čovjek je najbolji u ljubavi kada bližnjem pomaže, jer sve što smo stvorili će minuti, ali ostaju dobra djela učinjena iz ljubavi.
„BUDI HUMAN – BUDI ČOVJEK“
U Osijeku, 01.04.2022.
Predsjednica Udruge: Štefica Čučak