PODJELA PAKETA ŽIVOT UZ PREGRŠT DONACIJA ZA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI

Podjela paketa života financirani sredstvima Europske unije kroz Fond europske pomoći za najpotrebitije, u sklopu projekta “Za bolje i sretnije sutra” neumorno se nastavlja dalje u humanitarnoj udruzi “Rijeka ljubavi”.
Nebesko sunce svakodnevno obasjava „Rijeku ljubavi“ i sve njene korisnike čini sretnim, jer kući odlaze naše obitelji s osmijehom i širokom lepezom prehrambenih proizvoda.
Kako smo obećali donaciju tvrtke „Žito“ ukomponirali smo u podjelu i svaka obitelj je dobila pola trajne zimske salame, nastavljamo i slijedeće dane dok zalihe traju
Uz pregršt prehrambenih proizvoda naše obitelji su dobile i svježe krastavce kako bi obogatile svoj ručak sa ukusnom i zdravom salatom.
Dječica „Rijeke ljubavi“ izuzetno su se obradovala sočnim, slatkim i svježe ubranim jagodama, a bilo je tu kolača, čipsa, kokica, čokolade i sve je prštalo od radosti i veselja.
Naši mladi ambasadori humanosti, naša snaga i budućnost pokazuju veliko suosjećanje prema obiteljima u socijalnoj potrebi pa od danas imamo najmlađeg volontera 14-godišnjeg Bornu Ivanovića koji je izrazio želju da volontira.
Naša mladost vraća osmijeh na lice, mir u dušu i vjeru u bolju budućnost jer ulažu maksimalan trud i slijede odrasle volontere razvijajući od malena osjećaj za humanost.
Život je dar Božji pa učinimo sve da zajedničkim snagama unesemo radost i omogućimo obiteljima u socijalnoj potrebi puno topline, sreće, veselja, jer ljubav prema potrebitima govori koliko je velik čovjek u svojoj ljudskosti.
„BUDI HUMAN – BUDI ČOVJEK“
U Osijeku, 11.05.2022.
Predsjednica Udruge: Štefica Čučak