PODJELA „PAKETA ŽIVOTA“ I DALJE TEČE U „RIJECI LJUBAVI“

Čuda i lijepa humanitarna događanja svakodnevno se dešavaju u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ na radost naših korisnika obitelji u socijalnoj potrebi, a naročito naše dječice.
Naši donatori, dobročinitelji i prijatelji velikog plemenitog srca svakodnevno pokazuju veliku empatiju prema siromašnim obiteljima.
Kako uvijek naglašavamo da sve donacije koje nam pristižu uključujemo u podjelu tako smo i danas dijelili mliječne proizvode Dukat mliječne industrije Zagreb, koje smo ukomponirali u „pakete života“ i dijelit ćemo dok zalihe traju.
Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ brine o udrugama koje su u potrebi pa smo dio donacije podijelili Udruzi gluhih i nagluhih OBŽ, Sigurnoj kući, Centru za inkluziju, Udruga Novi dan i ostalim.
Naši donatori, dobročinitelji i prijatelji velikog plemenitog srca svakodnevno pokazuju veliku empatiju prema siromašnim obiteljima.
Zahvaljujemo našim donatorima velikog i plemenitog srca na nesebičnoj ljubavi prema obiteljima u socijalnoj potrebi na svakodnevnim donacijama koje unose veliku radost i veselje u mnoge siromašne obitelji, a to su:
– Dukat mliječnoj industriji Zagreb proglašenom naj-donatorom u Republici Hrvatskoj
– Konzum plus d.o.o. sa svojih 9 poslovnica proglašen „naj-donatorom“
– SPAR Hrvatska koji svakodnevno putem aplikacije Banka hrane donira mirisni i svježi kruh i krušne pripravke i proglašen je za najboljeg trgovca u sklopu nagrade „Zlatna košarica“.
Ruke koje pomažu mogu promijeniti svijet, a to upravo čine naši donatori kojima želimo obilje Božjeg blagoslova, jer darivanjem od srca vraćaju osmijeh na tužna lica.
U Osijeku, 07.04.2021.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak