PODJELA PAKETA ŽIVOTA KORISNICIMA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI

Danas, u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ radno, užurbano i veselo kao i svakoga dana vrši se podjela paketa života za sve one koji nisu podigli svoj paket života.
Zahvaljujemo svim divnim ljudima koji bez obzira na tešku materijalnu situaciju gaje empatiju prema obiteljima koje žive u siromaštvu i čine čuda, te ne troše isprazne riječi već ih pretvaraju u djela.
U pakete života ukomponiramo sve pristigle donacije naših vjernih i predragih donatora.
Zahvaljujući našem donatoru Upravi društva Belje plus d.o.o. paketi su obogaćeni kvalitetnim svježim jogurtom „Kravica kraljica“.
Humanitarna udruga “Rijeka ljubavi” kao i uvijek misli na ostale udruge koje su u potrebi, tako da smo dio donacije podjelili Udruzi slijepih OBŽ, Udruzi gluhih i nagluhih OBŽ, Udruzi za pomoć osobama s intelektualnim poteškoćama, Udruzi Novi Dan i ostalima.
Naravno pakete dopunjujemo i sa hranom pred istekom roka naših svakodnevnih donatora:
– Konzum plus d.o.o. sa svojih 9 poslovnica proglašen „naj-donatorom“
– SPAR Hrvatska koji svakodnevno putem aplikacije Banka hrane donira mirisni i svježi kruh i krušne pripravke
Zahvaljujemo se našim donatorima koji redovito pune s ljubavlju donacijama „Rijeku ljubavi“ i vraćaju osmijeh svakom našem korisniku.
Naša misija je usrećiti i poboljšati kvalitetu života korisnicima obitelji u socijalnoj potrebi, a ona se nastavlja dalje.
U Osijeku, 04.06.2021.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak