PODJELA PAKETA ŽIVOTA KORISNICIMA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI

Danas, u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ radno kao i svakoga dana vrši se podjela paketa života za sve one koji nisu podigli svoj paket koji za naše korisnike život znači.
Zahvaljujemo svim divnim ljudima koji bez obzira na tešku materijalnu situaciju gaje empatiju prema obiteljima koje žive u siromaštvu i čine čuda, te ne troše isprazne riječi već ih pretvaraju u djela.
U pakete života ukomponiramo sve pristigle donacije naših vjernih i predragih donatora. Zahvaljujući našem zlatnom Dukatu mliječnoj industriji Zagreb paketi su obogaćeni kvalitetnim mliječnim proizvodima.
Naravno pakete dopunjujemo i sa hranom pred istekom roka naših svakodnevnih donatora:
– Konzum plus d.o.o. sa svojih 9 poslovnica proglašen „naj-donatorom“
– SPAR Hrvatska koji svakodnevno putem aplikacije Banka hrane donira mirisni i svježi kruh i krušne pripravke i proglašen je za najboljeg trgovca u sklopu nagrade „Zlatna košarica“.
Zahvaljujemo se našim donatorima koji redovito pune s ljubavlju donacijama „Rijeku ljubavi“ i vraćaju osmijeh svakom našem korisniku.
Naša misija je usrećiti i poboljšati kvalitetu života korisnicima obitelji u socijalnoj potrebi, a ona se nastavlja dalje.
U Osijeku, 09.04.2021.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak