PODJELA PAKETA ŽIVOTA PO MJERI MALOG ČOVJEKA

Konačno smo dočekali podjelu „paketa života“ na veliku radost i veselje po mjeri malog čovjeka, jer od sada su osigurana sredstva iz Fonda Europske unije kroz Fond europske pomoći za najpotrebitije u sklopu projekta „Za bolje i sretnije sutra“.

U idućem razdoblju više nećemo dijeliti samo ono što dobijemo od donatora , nego će pomoć sada biti obilnija.

Ovo je jedan od naj, najljepših dana u Humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ jer zlatne zrake sunca obasjale su sve naše siromašne obitelji, a bilo je tu i suza radosnica.

Osim „paketa života“ koji su korisnici jedva nosili u svojim torbama bilo je tu i niz drugih iznenađenja.
Dvoje mališana postali su vlasnici dva velika plišana medvjedića i njihove oči su iskrile od sreće i veselja, a slika govori više od riječi.
Donirana dva dječja bicikla pronašla su također svoje lijepe male vlasnice koje su ih sa osmjehom na licu preuzele kako bi se i one provozale lijepim našim Gradom.
Nemamo riječi kako bi iskazali tu ljepotu, radost i sreću koja okružuje „Rijeku ljubavi“

Presretni smo jer je preko 270 paketa završilo u domovima naših korisnika, a masa ljudi pred Udrugom strpljivo je čekala na svoj „paket života“. Za mir i red pobrinula se naša PU Osječko-baranjska čiji su djelatnici ponos našega lijepog Grada pazili da podjela prođe mirno i dostojanstveno.

Velika hvala na potpori i pomoći Ministarstvu poljoprivrede posebno ministrici mr.sc. Mariji Vučković.
Zahvalu upućujemo i našem dragom županu Ivanu Anušiću i biseru naše županije Županijskoj razvojnoj agenciji koja nas prati od samih početaka i zajednički smo realizirali 5 projekata od toga 3 europska i 2 iz socijalnog fonda.
Zahvaljujemo tvrtkama koje su cijelo ovo vrijeme stajali uz nas, davali nam potporu i gajili veliku empatiju prema obiteljima koje žive u siromaštvu, a to su: tvrtka „Žito“, Konzum plus sa svojih 8 poslovnica, Kanaan iz Donjeg Miholjca, Dukat mliječnoj industriji Zagreb, anonimnom donatoru E.K. iz Zagreba i mnogim drugima.
Neizmjerno smo zahvalni dragim nam donatorima, dobročiniteljima, prijateljima, građanima, a posebno našim mladim ambasadorima koji su temelj i sigurnost lijepe naše domovine.

Vrhunac ljepote su naši mediji koji su u velikom broju prisustvovali ovoj podjeli, a korisnici su s radošću davali izjave jer im je konačno osiguran svakodnevni obrok.

Vjerujemo u bolje sutra i neka dragi Bog blagoslovi naše korisnike, prijatelje, dobročinitelje, donatore, „Rijeku ljubavi“, naš voljeni Grad i cijelu Lijepu Našu domovinu.

Treba oplemenjivati ovaj svijet, jer čemu sva dobra ovoga svijeta bez ljubavi, bez srca koje kuca iskrenom toplinom za drugog čovjeka.
„BITI HUMAN ZNAČI BITI ČOVJEK“.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju