PODJELA “PAKETA ŽIVOTA” U HUMANITARNOJ UDRUZI RIJEKA LJUBAVI

Već u ranim jutarnjim satima pred humanitarnom udrugom “Rijeka ljubavi” stvorila se kolona naših starih, bolesnih i invalidnih korisnika koji su poštujući socijalnu distancu strpljivo čekali na podjelu “paketa života”.
Dajemo sve od sebe kako bi svi naši korisnici dobili svoje pakete i kako bi im bar na kratko vratili osmijeh na njihova tužna lica.
Uputili smo Apel kako bi uspjeli za sve naše korisnike osigurati “pakete života” međutim odaziv je slab. Humanitarna udruga “Rijeka ljubavi” od srca i s velikom ljubavlju dijeli našim korisnicima pakete koji za neke život znači s nadom i vjerom u bolje sutra
Neizmjerno smo zahvalni našim dragim dobročiniteljima
– Konzum plus d.o.o. sa svojih 8 poslovnica proglašen “naj – donatorom”
– SPAR-u Hrvatska koji svakodnevno putem aplikacije Banka hrane donira mirisni i svježi kruh
Izuzetno se radujemo jer smo usrećili dječicu „Rijeke ljubavi“ zahvaljujući našem anonimnom donatoru E.K. iz Zagreba koji je sa svojom donacijom podmirio 100 obitelji s prehrambenim proizvodima, a djeci donirao hrenovke i čokolade.
Zahvaljujemo se našim donatorima na pokazanom suosjećanju prema obiteljima u socijalnoj potrebi, jer tko ima ljubavi u sebi uvijek ima nešto i za darivati.
Čovjek je najbolji u ljubavi kada bližnjemu pomaže, jer sve što smo stvorili će minuti, ali ostaju dobra djela učinjena iz ljubavi.
Cilj humanitarne udruge „Rijeka ljubavi“, svih članova i volontera ispunjen je od srca jer smo razveselili, ublažili bol, tugu i suze korisnicima i usrećili dječicu „Rijeke ljubavi“.
“BUDI HUMAN, BUDI ČOVJEK”
U Osijeku, 20.09.2021.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak