PODJELA “PAKETA ŽIVOTA” U HUMANITARNOJ UDRUZI RIJEKA LJUBAVI UZ NAZOČNOST DJELATNIKA JAVNOG ZDRAVSTVA CIJEPILI SE KORISNICI I VOLONTERI

Već u ranim jutarnjim satima pred humanitarnom udrugom “Rijeka ljubavi” stvorila se kolona naših starih, bolesnih i invalidnih korisnika koji su poštujući socijalnu distancu strpljivo čekali na podjelu “paketa života”.
Radost je bila velika jer smo uz pomoć Hrvatskog javnog zdravstva Osijek uz podjelu paketa organizirali cijepljenje protiv bolesti COVID-19 za naše korisnike misleći na njihove obitelji kao i naše volontere.
Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ i dalje će voditi evidenciju onih koji nisu cijepljeni te im omogućiti da se cijepe, jer nam je stalo da na jesen nitko ne ugrozi toliko željenu provedbu projekta FEAD Faza III.
Dajemo sve od sebe kako bi svi naši korisnici dobili svoje pakete i kako bi im bar na kratko vratili osmijeh na njihova tužna lica.
Neizmjerno smo zahvalni našim dragim dobročiniteljima
– Konzum plus d.o.o. sa svojih 8 poslovnica proglašen “naj – donatorom”
– SPAR-u Hrvatska koji svakodnevno putem aplikacije Banka hrane donira mirisni i svježi kruh
Izuzetno se radujemo jer smo usrećili dječicu „Rijeke ljubavi“ zahvaljujući našem anonimnom donatoru E.K. iz Zagreba koji je sa svojom donacijom podmirio 100 obitelji s prehrambenim proizvodima, a djeci donirao hrenovke i čokolade.
Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju i radošću složila je dječje pakete koje smo uručili prisutnoj dječici kako bi im vratili osmijeh na njihova lica.
Kako smo naglasili sve pristigle donacije odmah ukomponiramo u pakete života, pa smo danas pakete obogatili donacijom mlijeka i mladog kajmaka našeg „zlatnog“ Dukata koji nas nikada, ama baš nikada ne zaboravlja.
Zahvaljujemo se našim donatorima na pokazanom suosjećanju prema obiteljima u socijalnoj potrebi, jer tko ima ljubavi u sebi uvijek ima nešto i za darivati.
Čovjek je najbolji u ljubavi kada bližnjemu pomaže, jer sve što smo stvorili će minuti, ali ostaju dobra djela učinjena iz ljubavi.
Cilj humanitarne udruge „Rijeka ljubavi“, svih članova i volontera ispunjen je od srca jer smo razveselili, ublažili bol, tugu i suze korisnicima i usrećili dječicu „Rijeke ljubavi“.

U Osijeku, 22.07.2021.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak