PODJELA “PAKETA ŽIVOTA” U HUMANITARNOJ UDRUZI „RIJEKA LJUBAVI“ ZA LISTOPAD

PODJELA PAKETA ŽIVOTA KREĆE OD PONEDJELJKA 11.10.2023. DO PONEDJELJKA 30.10.2023. PODJELA POČINJE U 9 SATI KADA ĆE BITI PODJELJENI BLOKIĆI, TKO NE BUDE IMAO BLOKIĆ NEĆE MOĆI PRIMITI PAKET TAJ DAN. Stoga vas molimo budite u 9 sati ispred udruge kako bi podjelu obavili što prije, jer osim podjele imamo pripreme i dobavljanje donacija.
Podjela će biti PONEDJELJKOM, SRIJEDOM I PETKOM.
U našoj udruzi ima i lijepih događaja, naš Grad Osijek uz pomoć projekta „ Humanost na djelu za socijalu cijelu“ u iznosu od 1300 eura pomogao nam je nabaviti određenu količinu proizvoda, tako da će i ovi paketi života sadržavati 20 prehrambenih proizvoda (brašno, riža, šećer, ulje, grah, mlijeko, zimnica, jaja i ostalo ) Isto tako i dalje nastavljamo s podjelom 1l mlijeka za svako dijete u obitelji. Sve pristigle donacije i hranu pred istekom roka trajanja koju prikupljamo svakoga dana odmah ćemo ukomponirati u podjelu paketa života. Isto tako, i naša dječica nikad nisu zakinuta pa ih u paketu očekuje uvijek nešto slatko i slano.
Želimo naglasiti u koliko podižete pakete za druge potrebno je donijeti ORIGINAL OSOBNU ISKAZNICU od korisnika za koji podižete paket. Prilikom podizanja paketa upisat će se tko je podigao paket i provjeriti da li je osoba dobila paket.
Isto tako molimo da korisnici DONESU POTVRDE iz kojih je vidljivo da imaju pravo na paket života. Potvrde o zajamčenoj minimalnoj naknadi, potvrde o visini mirovine, svoje i od članova obitelji s kojima žive u kućanstvu.
Neizmjerno smo zahvalni dragim nam donatorima, dobročiniteljima, prijateljima, građanima, a posebno našim mladim ambasadorima humanosti koji su temelj i sigurnost lijepe naše domovine.
Naše duboke zahvale idu djelatnicima PU Osječko-baranjske koji svakog mjeseca brinu da se podjela odvija što mirnije i dostojanstvenije, kao i našim medijima koji redovito izvješćuju svekoliku javnost o problemima s kojima se susreću obitelji u socijalnoj potrebi.
Na žalost većina korisnika je u problemima kako preživjeti, što staviti na stol gladnoj obitelji i dolazi do mentalnog poremećaja. Kucamo na mnoga vrata, jer projekta još nema, hranu nabavljamo na različite načine, hvala Bogu na divnim ljudima koji nesebično darivaju od srca.
Ne smijemo dozvoliti da kriza morala i humanosti testira kvalitetu života malog čovjeka, jer želimo živjeti u humanijem društvu gdje obitelji u socijalnoj potrebi moraju biti prvi na listi prioriteta čitavog sustava kako na nacionalnoj tako i na lokalnoj razini.
Želja nam je da naši članovi obitelji dobiju svoj dugo željeni i iščekivani paket prehrambenih proizvoda, cilj je postignut na našu veliku radost da nitko u našem lijepom Gradu ne bude gladan.
“BUDI HUMAN – BUDI ČOVJEK JER VJERA BEZ DJELA JE MRTVA U SEBI